More Website Templates @ TemplateMonster.com. December10, 2011!

Top vanzari

Cuie

in rola

Oferim o gama variata de cuie in rola, in functie de necesitatile dumneavoastra.
Scule Pneumatice

de batut cuie

GA CN70 si GA CN80 potrivite pentru fabricarea sau repararea paletilor, cutiilor, lazilor, ambalajelor, gardurilor din lemn, podele si dusumele.
Conectori pentru constructii

din lemn

Conectori metalici reprezinta o solutie simpla si rapida pentru imbinarea constructiilor din lemn.
Elemente de fixare

pentru beton

Ancore chimice tip mortar de injectie, suruburi si dibluri pentru constructii.

Dam sansa afacerii tale sa creasca!

Istoric si domeniul de activitate

GRIALEX GROUP – societate specializata in fixarile profesionale. Inceputul activitatii in 2007 in Romania, devenind treptat unul dintre cele mai importante nume de pe piata de distributie a sistemelor profesionale de fixare, dezvoltarea fireasca in acest sens fiind introducerea permanenta de noi elemente de fixare cat si de scule profesionale din acest domeniu, cat si promovarea brandurilor consacrate cat si in viitor introducerea unui brand propriu competitiv. Domeniile care ne reprezinta fiind: fixarea cu agrafe, fixarea cu cuie, fixarea cu organe de asamblare si elemente de fixare specifice si de asemenea discuri diamantate si mortare de injectie si nu in ultimul rand sculele pneumatic aferente acestor elemente de fixare.

Service

Grialex Group acorda pentru produsele comercializate, certificate de garantie si de conformitate cu normele europene. Pentru toate dispozitivele comercializate de noi cat si pentru echipamentele asemanatoare, asiguram service in garantie cat si in post garantie. Toate dispozitivele sunt insotite de documentatie tehnica de utilizare in limba romana. Totodata pentru buna intelegere si functionare a acestora oferim clientilor asistenta tehnica pentru evitarea utilizarii gresite si defectuase a acestora. Pentru evitarea pe cat posibil a defectiunilor survenite la aceste dispositive cat si pentru evitarea accidentelor de munca, recomandam clientilor sa citeasca si sa respecte manualele de utilizare si totodata sa utilizeze dispozitivele doar in scopul in care acestea au fost destinate.

Experienta si Profesionalism

Ne propunem sa oferim clientilor nostri o diversitate de produse si servicii cat si solutii optime adaptate celor mai riguroase nevoi si cerinte intalnite in piata. Calitatea, performanta, siguranta cat si pretul produselor comercializate sunt cele patru elemente de baza ce defines spiritul Grialex, asigurandu-i pozitionarea in top pe piata sistemelor de fixare. Garantia calitatii este asigurata de colaborarea cu parteneri de renume mondial precum: POWERS, PREBENA, OMER, MAX.